Matka kohti unelmiesi ammattia alkaa täältä. Osallistu VAKAVA 2018 -valmennukseen.

 

Valmennuksemme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää luku-urakka muuhun elämään hyödyntämällä sekä etä- että lähitapaamisia. Kaikki etäsessiot saatavilla myös videotallenteina koko kurssin ajan. Säännöllinen, mutta joustava tapa mahdollistaa erilaiset aikataulut valmistautua tehokkaasti.

VAKAVA-valmennus – Kepeästi tosissaan!


Ohjelma

Ennakkotapaaminen etänä 
Käydään läpi alkavan kurssin info. Tehdään katsaus hyödyllisiin lukutekniikoihin. Annetaan vinkkejä luku-urakan aikataulutukseen. Otetaan käyttöön suljettu Facebook-tukiryhmä.

VAKAVA-kokeen aineisto julkaistaan    

Lähitapaaminen Otavassa    
Käydään alustavasti läpi koko Samalta viivalta 12-kirjan sisältö, keskittyen erityisesti teoksen ensimmäisiin artikkeleihin. Illalla nostatetaan motivaatiota mm. pedagogisen leffaillan parissa.  

Ohjattu etätyöskentely
Artikkeleiden läpikäynti etänä maanantaisin klo 10–12. Tarkastellaan 1–2 artikkelia, avataan uudet ja haastavat termit, käydään läpi keskeiset sisällöt ja poimitaan pääkohdat.

Kyselytunti etänä torstaisin klo 10–12. Kyselytunnilla mahdollisuus kysyä lisää mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Lähitapaaminen Otavassa     
Rutkasti harjoitusta monivalintakokeessa suoriutumiseen. Myös kenraaliharjoituskoe, joka on laadittu vuoden 2017 aineistosta VAKAVA-tyyliin monivalintana. Viime hetken treenausta ja täsmäapua yhdessä! 

VAKAVA-koe    

Lähitapaaminen Otavassa     
Jaetaan valintakokeen fiiliksiä ja valmistaudutaan yksin ja ryhmässä toteutettaviin haastatteluihin ja soveltuvuuskoetilanteisiin.


Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta sisältää joko pelkän kurssimaksun (hinta A) ilman majoitusta lähitapaamisten aikana tai sekä kurssimaksun että majoituksen 2-4 hengen huoneissa (hinta B).

Otavan Opistolla on mahdollista ruokailla omakustanteisesti perjantaina klo 14 saakka (maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortti tai käteinen) ja lisäksi opiston vieressä on lähikaupat ja ravintola, joista voi ostaa omia eväitä.

Hintaryhmä A
170 €

pelkkä kurssimaksu

Hintaryhmä B
210 €

kurssimaksu ja
majoitus lähipäivinä
(2–4 hengen huoneissa)