Koulutuskeskiviikko nostaa keskusteluun oppimisen tulevaisuuteen liittyviä teemoja ja haastaa konkreettisiin tekoihin koulutuksen kehittämiseksi.

 
 
 

Sitran käynnistämät Koulutuskeskiviikot jatkuivat Opetushallituksen rahoittamana ja Otavan Opiston koordinoimana yleissivistävän koulutuksen henkilöstölle suunnattuna hankkeena 2016-2017.

Koulutuskeskiviikot kokosivat oppimisesta ja koulutuksesta kiinnostuneet yhteisen teeman äärelle kuulemaan innoittavia alustuksia, jakamaan käytännön vinkkejä ja esimerkkejä parhaista toimintatavoista sekä keskustelemaan siitä, miten koulutuskenttää voidaan käytännössä kehittää.

Koulutuksiin osallistuminen tapahtui joko paikan päällä tai suoran verkkolähetyksen välityksellä. Puheenvuorojen tallenteet ja työpajojen materiaalit ovat edelleen työyhteisösi käytettävissä. Keskustelu jatkuu myös Koulutuskeskiviikkojen Facebook-ryhmässä. 
 

Osallistuitko Koulutuskeskiviikkoon?
Anna meille palautetta: bit.ly/keskiviikkopalaute


Hanke on päättynyt.
Ei tulevia tapahtumia. 


Menneet Koulutuskeskiviikot

Aiempien tapahtumien tiedot, videomateriaalit ja työpajaohjeet löydät klikkaamalla alla olevia painikkeita.

 

Matikkanälkä
16.11.2017, Vantaa

 

Kyllästyttääkö oppikirjaan ja kotitehtävien tarkistukseen painottuvat matikantunnit? Haluaisitko opettaa matematiikkaa motivoivemmin ja toiminnallisemmin? Virkistävä työpaja tarjoaa uudenlaisen näkökulman matematiikan opetukseen ja käytännöllisiä välineitä sen toteuttamiseen.

Työpajassa painotetaan monipuolisen matikan tarvetta, käsitellään matematiikan oppimista kokonaisvaltaisesti ja pyritään hälventämään kohderyhmä- ja ikäjakoajattelua. Työpajassa etsitään omasta arjesta ja käytettävissä olevista materiaaleista vaihtoehtoisia tapoja toimia. Tarjolla on lukuisia konkreettisia malleja matikan oppimisen monipuolistamiseksi.

Kouluttajana toimii tulevia opettajia Helsingin yliopistossa kouluttava ja matematiikan opetuksen mielekkyydestä kasvatustieteen tohtoriksi väitellyt Laura Tuohilampi.

Tilaisuus sopii erityisesti esiopettajille, luokanopettajille ja matematiikan aineenopettajille.

 

Ilmoittautuminen

Aika
to 16.11.2017 13.00–16.00

Paikka
Hiekkaharjun koulu, Talkootie 37, Vantaa

 

 

Lisätietoja tapahtumasta

Koulutus on yleissivistävän koulutuksen henkilöstölle maksuton.